Doriți să începeți o carieră în Blockchain și să obțineți avantajele promisiunilor pe termen lung pe care le deține tehnologia Blockchain? Aici vă aducem o cale definitivă pentru a deveni un expert certificat în Blockchain!

Noile tehnologii continuă să revizuiască modalitățile de desfășurare a tranzacțiilor convenționale. Întreprinderile, precum și utilizatorii individuali, pot utiliza tehnologia pentru executarea mai simplă a tranzacțiilor care ar fi putut fi dificile într-un mod convențional. Cel mai bun exemplu de beneficii ale tehnologiei Blockchain pentru întreprinderi este evident sub forma transformării digitale.

Organizațiile ar putea utiliza tehnologiile digitale pentru a-și modifica operațiunile tradiționale de afaceri, cum ar fi contabilitatea și evidența contabilă. Principalele avantaje pentru companii în astfel de cazuri includ rentabilitatea și utilizarea optimă a resurselor. Una dintre tehnologiile revoluționare notabile din ultima perioadă este tehnologia Blockchain.

Următoarea discuție își propune să sublinieze un ghid detaliat privind calea profesională recomandată în tehnologia Blockchain. Cititorii ar putea găsi o imagine de ansamblu de bază a unei cariere în tehnologia Blockchain, împreună cu beneficiile acesteia. În plus, discuția ar contura diferitele opțiuni de carieră pe care le-ați putea explora ca expert certificat în Blockchain.

Cu toate acestea, cel mai promițător punct culminant al discuției ar fi informațiile despre detaliile de bază ale certificării de experți certificate Blockchain. Apoi, cititorii ar putea afla o schiță a celor mai bune practici pentru a începe să învețe tehnologia Blockchain și să se pregătească pentru examenul de certificare a experților.

Cum să devii expert certificat în blockchain

Contents

Utilizarea în creștere a tehnologiei Blockchain

Utilizarea tot mai mare a tehnologiei Blockchain a creat un interes substanțial în rolul unui expert certificat în Blockchain. Tehnologia Blockchain și-a câștigat o reputație formidabilă ca urmare a introducerii monedei virtuale, Bitcoin, în 2009. De atunci, tehnologia Blockchain a obținut o recunoaștere adecvată prin extinderea continuă a domeniilor sale de aplicare în era actuală.

Prin urmare, mulți indivizi doresc să înceapă o carieră în Blockchain, având în vedere promisiunile pe termen lung pe care le deține tehnologia Blockchain. Deci, a existat o creștere substanțială a numărului de locuri de muncă de experți certificate Blockchain în ultima vreme. Cu toate acestea, mulți candidați nu au o idee despre de unde să înceapă cu cariera lor în Blockchain.

Citește și: Cum să devii un specialist în blockchain?

Ce este tehnologia Blockchain?

Înainte de a ne îndrepta spre modalitățile de a deveni un expert certificat în Blockchain, este important să reflectăm mai întâi asupra tehnologiei Blockchain în sine. După cum sa discutat deja, primul caz în care Blockchain a devenit vizibil în mod explicit pentru lume a fost în 2009 odată cu introducerea Bitcoin. Prin urmare, mulți oameni confundă tehnologia Blockchain cu Bitcoin.

Dimpotrivă, Blockchain este de fapt un registru digital credibil sau o bază de date distribuită, menținând evidența diferitelor tranzacții. În plus, Blockchain poate fi programat pentru înregistrarea tranzacțiilor financiare, precum și a altor informații valoroase și sensibile. Mai simplu spus, tehnologia Blockchain este de fapt o bază de date codificată, distribuită, cu capacitatea de a înregistra date, la fel ca înregistrările computerizate ale schimburilor, contractelor și tranzacțiilor..

Tehnologia blockchain este în prezent o alternativă utilă pentru transferul în condiții de siguranță a articolelor, cum ar fi contracte, proprietăți și tranzacții financiare. Faptul interesant despre Blockchain este că nu este nevoie de intermediari terți, cum ar fi băncile sau agențiile guvernamentale. Prin urmare, tehnologia Blockchain prezintă numeroase avantaje promițătoare pentru sectorul economic.

Va rămâne tehnologia Blockchain?

Mulți cititori ar putea avea în continuare îndoieli cu privire la fezabilitatea unei cariere în tehnologia Blockchain. Potențialul real al tehnologiei Blockchain este una dintre cele mai importante îndoieli pentru oricine urmează să se angajeze într-o carieră de expert în Blockchain. Cu toate acestea, baza de date a registrului distribuit a schimbat complet jocul, aplicațiile tehnologiei Blockchain devenind din ce în ce mai proeminente în diferite sectoare.

Tehnologia blockchain promovează transparența în organizațiile de sănătate și producție. În plus, are succes și în reducerea fraudei pentru aplicațiile de întreprindere, în special sistemele financiare. Pe măsură ce cererea pentru o economie comună câștigă impuls, inovația Blockchain poate reduce în mod eficient nevoia de control centralizat.

În plus, Blockchain oferă, de asemenea, o simplitate considerabilă în procesele de accesare a informațiilor. Unele dintre caracteristicile notabile precum încrederea, confidențialitatea, fiabilitatea și imuabilitatea prezintă, de asemenea, potențialul tehnologiei Blockchain.

Citește și: Caracteristici cheie Blockchain

Motive pentru a alege o carieră în Blockchain

Deci, tehnologia Blockchain are o mulțime de caracteristici care prezintă avantaje credibile pentru întreprinderi. Este suficient pentru a începe să vă gândiți să deveniți un expert Blockchain certificat? S-ar putea să vă întrebați despre beneficiile pe care le puteți obține dintr-o carieră în Blockchain. Iată motivele importante pentru care nu ar trebui să ezitați să vă dedicați timpul și eforturile unei cariere în Blockchain.

 • Estimări salariale promițătoare

Cel mai important factor care vă poate stimula interesul pentru pregătirea examenului de certificare a experților Blockchain este promisiunea unei plăți mai bune. O carieră în tehnologia Blockchain implică automat un pachet salarial greu. Majoritatea salariilor pentru funcțiile legate de Blockchain variază între 50.000 și 130.000 USD. Mai mult, stagiarii din domeniul tehnologiei Blockchain ar putea obține, de asemenea, stimulente financiare promițătoare care le pot încuraja motivația pentru o carieră în Blockchain.

 • Oportunități mai bune de angajare

Cu eticheta unui „expert certificat în Blockchain”, nu veți întâmpina multe dificultăți în a fi angajat de o întreprindere. Deoarece Blockchain este o tehnologie relativ nouă, decalajul de abilități este enorm. Întreprinderile creează noi roluri de angajați, adaptate cerințelor lor de tehnologie Blockchain. Prin urmare, specialiștii Blockchain sunt cel mai probabil să fie angajați mai repede de către întreprinderi în comparație cu rolurile convenționale.

 • Șansa de a deveni parte a unei revoluții tehnologice globale

Numărul mare de oportunități cu noile tehnologii, cum ar fi Blockchain, este, de asemenea, un alt motiv important pentru a continua o carieră în Blockchain. Pe măsură ce timpul trece, tehnologia Blockchain va trece prin multe schimbări, iar profesioniștii care lucrează la Blockchain ar putea dezvolta soluții recunoscute la nivel global. Deci, pe termen lung, o carieră în tehnologia Blockchain ar putea aduce, de asemenea, câteva realizări unice pentru candidați. Cel mai important dintre toate, propunerea de a face parte dintr-o revoluție globală este un beneficiu plauzibil pe care nimeni nu vrea să-l rateze.

Inscrie-te acum:Curs de pregătire CEBP și certificare

 • Acces la roluri de muncă exclusive

Următorul beneficiu important al calității de expert certificat în Blockchain este accesul la posturi mai bune. Experții blockchain își pot începe cariera cu locuri de top în cadrul unei organizații care implică și beneficii suplimentare. Puteți obține un statut social mai bun cu rolurile exclusive de job Blockchain. Prin urmare, ar fi nerezonabil să renunți la o carieră în Blockchain care poate aduce atât de multe beneficii pentru tine.

 • Oportunitatea de a lucra în medii de întreprindere

Unul dintre beneficiile semnificative ale joburilor de experți certificate Blockchain este mediul de afaceri în care veți lucra. Experții calificați în Blockchain pot lucra cu profesioniști de ultimă generație și pot obține avantajele explicite ale rețelelor. Ați lucra într-un mediu de echipă pentru abordarea anumitor obiective strategice pentru întreprinderi.

În plus, întreprinderile care adoptă tehnologii de vârf ar putea ajuta la îmbunătățirea experienței dvs. practice. Pe termen lung, veți avea contacte profesionale fiabile, adaptabilitate la un mediu de întreprindere și experiență practică în competențele necesare experților Blockchain. Prin urmare, mediul întreprinderii vă poate oferi un domeniu adecvat de dezvoltare profesională în cariera dvs. Blockchain.

 • Siguranta locului de munca

Ultimul, dar cel mai formidabil motiv pentru a deveni un expert certificat în Blockchain este natura durabilă a tehnologiei. Blockchain este cu siguranță aici pentru a rămâne, iar aplicațiile sale din diferite sectoare, inclusiv agenții guvernamentale, dovedesc același lucru. Prin urmare, este doar o chestiune de timp ca fiecare întreprindere să renunțe la modelele centralizate pentru tehnologia Blockchain. Așadar, ați putea avea cea mai bună asigurare pentru o securitate a locului de muncă rezistentă la viitor cu o carieră în tehnologia Blockchain.

Opțiuni de carieră în Blockchain

Acum, este important pentru toți candidații care aspiră să afle diferitele oportunități de carieră disponibile în tehnologia Blockchain. Permiteți-ne să facem o scurtă prezentare generală a fiecărui rol pentru o impresie detaliată a opțiunilor dvs. într-o carieră de expert certificată Blockchain.

 • Dezvoltator Blockchain

Dezvoltatorii Blockchain sunt practic programatori cu abilități pentru crearea de aplicații pentru Blockchain. Dezvoltatorii Blockchain cu experiență în a ajuta companiile să obțină cele mai multe beneficii de pe platforma Blockchain sunt foarte solicitați. Persoanele care au acest rol au nevoie de o atenție mai mare la detalii. În general, dezvoltatorii Blockchain au o experiență practică cuprinzătoare în lucrul cu limbaje de programare Python, JavaScript și C ++.

Citiți acum: Motive pentru a deveni dezvoltator Blockchain

 • Blockchain Solution Architect

Următorul rol important pentru un expert certificat în Blockchain este cel al unui arhitect de soluții Blockchain. Arhitectul soluției Blockchain este responsabil pentru proiectarea componentelor soluției Blockchain și apoi pentru atribuirea și conectarea componentelor împreună. Arhitecții soluțiilor Blockchain trebuie să lucreze în general în colaborare cu dezvoltatorii, proiectanții UX, operațiunile IT și administratorii de rețea implicați în dezvoltarea soluțiilor Blockchain optimizate..

 • Manager de proiect Blockchain

Rolul unui manager de proiect Blockchain este unul dintre cele mai cuprinzătoare, printre alte roluri de posturi legate de Blockchain. Managerul de proiect Blockchain este responsabil pentru conectarea proiectelor Blockchain cu experții capabili să dezvolte soluții Blockchain. Munca managerilor de proiect Blockchain necesită abilitățile unui manager de proiect cloud convențional.

În plus, managerii de proiect Blockchain trebuie să aibă cunoștințe cuprinzătoare despre tehnologia Blockchain. În plus, managerii de proiect Blockchain necesită, de asemenea, abilități excelente de comunicare. Comunicarea eficientă este o cerință crucială pentru managerii de proiect Blockchain pentru a se adresa lucrătorilor non-tehnici, pentru a obține resurse de la autoritățile superioare și pentru introducerea de noi actualizări utile..

 • Blockchain UX Designer

Pe măsură ce adoptarea Blockchain în diferite industrii crește continuu, un expert certificat în Blockchain ar putea opta și pentru rolul unui Blockchain UX Designer. Interfețele utilizator pentru tehnologia Blockchain este una dintre preocupările proeminente pentru diferite industrii care adoptă tehnologia.

Designerul Blockchain UX sau designerul Blockchain trebuie să creeze o interfață captivantă și de încredere pentru utilizatorii obișnuiți. Competențele importante necesare pentru rolul unui designer Blockchain UX includ atenția la detalii și creativitate. În plus, designerii Blockchain sunt, de asemenea, așteptați să fie foarte rezistenți și muncitori, deoarece trebuie să petreacă multe ore lucrând la modele eficiente.

 • Inginer de calitate Blockchain

Rolul asigurării calității în orice mediu de dezvoltare este incontestabil. Un inginer de asigurare a calității este responsabil pentru testarea unui proiect și verificarea faptului că toate specificațiile corespund calității dorite. Responsabilitatea unui inginer de calitate Blockchain este de a se asigura că toate operațiunile din mediul de dezvoltare Blockchain respectă toate standardele de calitate. Sarcinile inginerilor de calitate Blockchain implică testarea și automatizarea diferitelor cadre pentru Blockchain.

Inginerii de calitate Blockchain se concentrează suplimentar asupra detaliilor datorită naturii sensibile a responsabilităților lor. De fapt, acțiunile unui inginer de calitate Blockchain au o puternică influență asupra altor membri ai unui proiect. În plus, inginerii de calitate Blockchain trebuie să aibă bune abilități de comunicare pentru menținerea eficientă a relațiilor de muncă productive.

 • Consultant Blockchain

Unul dintre cele mai solicitate și foarte respectate roluri în Blockchain este consultantul Blockchain. Când dobândești o experiență semnificativă în rolul tău, poți avansa pentru rolul de consultant Blockchain. În prezent, companiile caută consultanți blockchain pentru a-și optimiza afacerile folosind tehnologia blockchain. În calitate de consultant Blockchain, puteți oferi organizații sugestii valoroase cu privire la implementarea tehnologiei blockchain.

Consultanții blockchain rămân actualizați cu cele mai noi tendințe ale tehnologiei blockchain și, astfel, ajută organizațiile cu actualizări esențiale. Analiza și actualizarea aplicațiilor Blockchain existente pentru a le face mai bune sunt responsabilitățile unui consultant Blockchain. Cu toate acestea, evaluarea aplicațiilor pentru noile tehnologii și documentarea noilor soluții prin menținerea celor existente, sunt, de asemenea, responsabilitățile unui consultant Blockchain.

 • Blockchain Legal Professional

Rolul unui profesionist în domeniul juridic Blockchain câștigă, de asemenea, o recunoaștere notabilă în ultima vreme. În calitate de expert certificat Blockchain în rolul unui profesionist juridic Blockchain, trebuie să oferiți recomandări cu privire la considerațiile pe care trebuie să le țineți cont în timpul investițiilor în tehnologia Blockchain. Întreprinderile sunt îndoielnice cu privire la consecințele acțiunilor lor și gestionarea finanțelor cu adoptarea tehnologiei Blockchain.

În plus, organizațiile sunt îngrijorate și de gestionarea identității lor în contextul tehnologiei Blockchain. Un profesionist în domeniul juridic Blockchain ajută întreprinderile să obțină respectarea temeinică a criteriilor legale pentru utilizarea tehnologiei Blockchain. Profesioniștii în domeniul dreptului blockchain au abilități de comunicare eficiente și un control promițător asupra dreptului internațional. În plus, aplicațiile transfrontaliere ale tehnologiei Blockchain necesită, de asemenea, ca profesioniștii din domeniul juridic Blockchain să aibă stăpânire asupra limbilor universale.

 • Alte roluri legate de Blockchain

În afară de rolurile specifice de mai sus pentru un expert certificat în Blockchain, există multe alte roluri fundamentale legate de Blockchain. Pentru a utiliza capacitățile Blockchain pentru o carieră într-un anumit rol, trebuie să înțelegeți beneficiile, cazurile de utilizare și capacitățile cheie necesare pentru rol. Unele dintre rolurile suplimentare legate de Blockchain includ contabili, specialiști în marketing, manageri, relații publice, analiști, brokeri cripto, consilieri ICO și jurnaliști cripto.

Sunteți nou în Blockchain? Aflați elementele fundamentale ale blockchain-ului cu cursul nostru de formare Enterprise Blockchains Fundamentals. Înscrieți-vă acum GRATUIT!

Calea către a deveni un expert certificat în blockchain

Deci, care este calea dovedită pentru stabilirea carierei tale în Blockchain? Răspunsul la această întrebare este evident în certificarea expertului Blockchain. Certificarea expertului Blockchain (Enterprise Blockchain Professional certificat) este un instrument de încredere pentru a vă dovedi abilitățile și înțelegerea tehnologiei Blockchain. În plus, certificarea prezintă, de asemenea, capacitatea candidaților de a-și folosi abilitățile și cunoștințele pentru implementarea aplicațiilor Blockchain.

Certified Enterprise Blockchain Professional este un program de 4 săptămâni cu învățare flexibilă în care trebuie să petreceți doar 3-4 ore pe zi. Odată ce vă pregătiți pentru diferitele domenii ale examenului de certificare CEBP, veți găsi exerciții interactive cu o sarcină practică bonus. După ce ați terminat faza de învățare a cursului, este timpul să vă evaluați expertiza Blockchain cu un set de întrebări, adică să susțineți examenul oficial de certificare. După aceea, deveniți un certificat profesional Blockchain Enterprise, adică un expert certificat Blockchain și primiți certificarea CEBP pentru abilitățile dvs. Blockchain.

Să aruncăm o privire asupra domeniilor certificării Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP):

Domeniul 1: Fundamentele tehnologiei Blockchain

Subiectele importante din primul domeniu al examenului de certificare a experților CEBP Blockchain sunt următoarele,

 • Noțiuni de bază despre blockchain
 • Dovada muncii
 • Cum este creat lanțul blocurilor
 • Blockchain-uri publice și private
 • Contracte inteligente

Domeniul 2: Platforme Enterprise Blockchain

Al doilea domeniu al certificării de experți CEBP Blockchain include următoarele subiecte,

 • Fundamentele Ethereum
 • Noțiuni de bază despre țesătura Hyperledger
 • Fundamentele Corda

Domeniul 3: Blockchain în finanțarea comerțului

Următorul domeniu al certificării de experți CEBP Blockchain tratează următoarele subiecte,

 • Active Crypto și Cryptocurrencies
 • Fundamentele Ripple
 • Finanțarea comerțului pe blockchain

Domeniul 4: Aplicații Blockchain

Un examen de certificare Blockchain fără a se concentra asupra aplicațiilor blockchain poate fi practic nerezonabil. Subiectele importante acoperite în acest domeniu sunt următoarele,

 • Managementul lanțului de aprovizionare pe blockchain – Fundamente
 • Managementul lanțului de aprovizionare pe blockchain – cazuri de utilizare
 • Transformare digitală Blockchain

Examenul de certificare Enterprise Certified Blockchain Professional se concentrează, de asemenea, pe abilități, tehnologii și abordări pentru crearea propriilor soluții Blockchain.

Domeniul 5: cazuri de utilizare

Examenul de certificare CEBP ar acoperi, de asemenea, cazurile de utilizare a tehnologiei Blockchain în diferite industrii. Cazurile de utilizare notabile includ următoarele, cu blockchain pentru

 • Automobile
 • Industria financiara
 • Lanț de aprovizionare
 • Sănătate
 • Securitate cibernetică
 • de fabricație

Candidații trebuie să plătească 397 USD pentru programul CEBP complet, inclusiv un curs de formare, exerciții interactive și sarcini practice suplimentare cu un examen oficial de certificare pentru evaluarea abilităților. Împreună cu aceasta, primiți și bonusuri și îndrumări personale pentru a vă avansa în cariera blockchain.

În plus, examenul de certificare vă va permite, de asemenea, să vă implementați abilitățile în aplicațiile Blockchain, contribuind astfel la pregătirea profesională. Cel mai important dintre toate, ați putea să vă dezvoltați propria întreprindere Blockchain cu cunoștințele dobândite prin pregătirile pentru examen.

Cazurile de utilizare Blockchain explică aplicațiile Blockchain în diferite domenii. Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru anterior care acoperă aplicațiile Blockchain.

Sfaturi pentru a deveni un expert certificat în Blockchain

Detaliile despre examenul de certificare expert Blockchain certificat și avantajele unei cariere în tehnologia Blockchain trebuie să te fi motivat să te pregătești imediat pentru examenul de certificare. Cu toate acestea, trebuie să știți că începeți de la zero în ecosistemul Blockchain.

Prin urmare, ar trebui să pregătiți fundația pentru obținerea eligibilității pentru a participa la examenul de certificare expert Blockchain. Așadar, iată câteva dintre sfaturile utile de pregătire care sunt cruciale înainte de a urma orice ghid de pregătire pentru examenul de expert certificat Blockchain.

 • Începeți cu elementele fundamentale

Începeți pregătirile cu o prezentare generală a elementelor de bază ale tehnologiei Blockchain. Acest pas este extrem de critic, în special pentru începători, deoarece este impracticabil ca oricine să se scufunde direct în aspectele tehnice ale tehnologiei Blockchain fără a fi conștienți de elementele fundamentale..

Obiectivul dvs. principal, în acest caz, ar trebui să fie să aflați despre fundamentele tehnologiei Blockchain, cu funcționarea și istoria sa. Candidații trebuie să analizeze în profunzime glosarul Blockchain pentru a înțelege definiția corectă a fiecărui termen legat de Blockchain.

 • Înțelegeți diferite platforme Blockchain

Candidații pentru examenul de certificare expert Blockchain certificat ar trebui, de asemenea, să dezvolte o înțelegere cuprinzătoare a funcționării diferitelor platforme Blockchain, cum ar fi Ethereum, Tesatura Hyperledger, și Corda. Toate platformele Blockchain nu funcționează într-un singur mod și este foarte important să ne dăm seama de tiparul comun.

Aceasta este o cerință crucială pentru toate rolurile tehnice și non-tehnice ale posturilor Blockchain. De exemplu, rolurile de marketing sau legale legate de Blockchain ar necesita o înțelegere formidabilă asupra platformei Blockchain pentru a prezenta soluția clienților.

 • Dezvoltă Business Acumen

Înțelegere pentru afaceri este, de asemenea, o cerință formidabilă pentru pregătirea pentru examenul de certificat expert Blockchain. Candidații trebuie să dezvolte o perspectivă de afaceri mai înaltă pentru utilizarea tehnologiei Blockchain pentru a aborda problemele dintr-un mediu de întreprindere.

Un expert Blockchain ar avea nevoie de o imagine de ansamblu aprofundată a interacțiunii dintre diferite echipe pentru a menține o coordonare eficientă. Această abilitate este o cerință esențială pentru candidații care participă la examenul de certificat de expert Blockchain pentru abordarea întrebărilor legate de cazurile de utilizare a tehnologiei Blockchain.

 • Aflați despre alte registre majore descentralizate și distribuite

Blockchain este un tip de registru distribuit, iar pregătirea examenului certificat de expertul Blockchain necesită cunoștințe registre descentralizate și distribuite. Prin urmare, ar trebui să încercați să căutați alte registre distribuite și să aflați despre ele.

Acest pas poate ajuta la identificarea punctelor forte ale altor platforme de distribuție și la utilizarea acestora pentru a îmbunătăți tehnologia Blockchain. În plus, veți obține informații ideale pentru cariera dvs. Blockchain printr-o imagine de ansamblu tehnică a registrelor descentralizate și distribuite.

 • Respectați procesele de afaceri ale întreprinderii

Un alt pas promițător pentru pregătirea dvs. pentru certificarea expertă certificată Blockchain este să aflați despre procesele de afaceri ale întreprinderii. Acest pas vă poate ajuta să câștigați fluență în utilizarea practică a tehnologiei Blockchain.

Cunoașterea proceselor de afaceri ale întreprinderii, cum ar fi distribuția, logistica, achizițiile și operațiunile de trezorerie, vă poate dezvolta cunoștința de afaceri. Deoarece examenul de certificare necesită o perspectivă de afaceri la nivel înalt privind utilizarea Blockchain, cunoștințele și experiența în procesele de afaceri ale întreprinderii vă pot ajuta considerabil.

Pentru a observa și a înțelege procesele de afaceri ale întreprinderii, este recomandat să alegeți certificarea Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP). Înscrieți-vă acum și începeți să învățați să puneți mâna pe certificarea CEBP.

 • Rămâi simplu și concentrat

Printre numeroasele etape de pregătire pentru diferite joburi de experți certificate Blockchain, simplitatea este adesea trecută cu vederea. Candidații trebuie să urmărească întotdeauna fabricarea de soluții fără complexități. Trebuie să înțelegeți că tehnologia Blockchain este relativ nouă pentru utilizatorul mediu, iar caracteristicile simple pot conduce la o mai bună adoptare.

Prin urmare, trebuie să vă pregătiți pentru a obține soluții simple, care pot oferi un randament maxim. În plus, candidații trebuie să dezvolte abilități pentru a-și folosi perspicacitatea în afaceri pentru a crea soluții pentru abordarea obstacolelor viitoare pentru companie.

 • Participă la Comunitățile Blockchain

Ultima metodă, dar cea mai credibilă, pentru a vă pregăti pentru examenul de certificare expert Blockchain certificat este participarea comunității Blockchain. Când vă alăturați diferitelor comunități Blockchain credibile și renumite, cum ar fi forumurile, obțineți acces la expertiza industriei.

Mulți profesioniști de vârf din aceste comunități vă pot ajuta să depășiți toate îndoielile pe care le întâlniți în timpul pregătirilor. În plus, puteți lucra și la abilitățile non-tehnice necesare profesioniștilor experți în Blockchain.

Sunteți gata să deveniți un expert în blockchain?

Deci, acum ar trebui să luați decizia și să începeți să vă pregătiți pentru examenul de expert certificat Blockchain. Salariul mediu al unui expert Blockchain este de aproximativ 150.000 USD până la 175.000 USD pe an, care poate chiar să depășească numărul de 200.000 USD cu certificare, abilități și experiență. Da, pe măsură ce câștigi experiență în diferite desemnări și roluri, îți poți îmbunătăți șansele de a obține salarii mai bune. Promisiunile cu o carieră în tehnologia Blockchain par cu siguranță favorabile.

Pe de altă parte, eforturile necesare pentru stabilirea unei cariere în Blockchain ar putea fi foarte intense. Cu toate acestea, vă puteți baza pe ghiduri de pregătire de încredere și cursuri de formare pentru a vă simplifica călătoria de pregătire. În plus, trebuie să vizați și dezvoltarea profesională continuă în ecosistemul Blockchain pentru a obține cele mai bune rezultate în carieră.

Deci, aspirați să deveniți un expert certificat în Blockchain? Avansați-vă abilitățile și obțineți certificarea blockchain pentru a vă valida abilitățile. Înscrieți-vă acum în programul Certified Enterprise Blockchain Professional și mergeți mai departe!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me