Te-ai întrebat vreodată cum blockchain-ul poate ajuta cu adevărat organizația ta să crească? Tehnologia blockchain este una dintre cele mai importante inovații în prezent, iar masterclass-ul nostru blockchain va acoperi toate valorile de bază ale acestei puternice tehnologii. În cadrul nostru masterclass blockchain, combinăm cercetarea profundă cu aplicațiile din lumea reală, împreună cu diferite exemple.

Fiecare persoană care participă la masterclass-ul nostru va putea să înțeleagă conceptul de blockchain pentru afaceri și să utilizeze aceste cunoștințe pentru transformarea digitală a blockchain-ului de întreprindere.

Așadar, aruncați o privire la ceea ce avem în magazin pentru dvs.!

Enterprise Blockchain Masterclass

London School of Economics, 2019

De ce să folosim Trainingul nostru Blockchain Enterprise?

Fiecare subiect acoperit în masterclass-ul privat blockchain vă va ajuta să înțelegeți mai bine tehnologia și peisajul general. Mai mult, astfel veți putea participa destul de ușor la noua frontieră. Cu toate acestea, ne lăudăm în principal cu masterclassul nostru privat de blockchain din trei motive majore –

 • Abordări strategice:

Masterclass-ul blockchain va oferi abordări strategice care vă vor extinde cunoștințele.

 • Industrii vizate:

Pentru a vă ajuta afacerea să înflorească, ar trebui să vizați industriile potrivite. Mai mult, cu masterclass-ul nostru blockchain, veți obține cele mai recente informații din industrie pentru a vă ajuta să vizați piețele potrivite.

 • Cazuri de utilizare eficiente:

De asemenea, vă vom informa despre cazurile de utilizare ale blockchain-ului de azi. Aceste lecții vă vor ajuta să vă modelați integrarea blockchain mai precis.

 • Sesiuni private:

Masterclass-urile noastre sunt toate sesiuni private dedicate doar personalităților de nivel enterprise. Așadar, veți primi lecții premium cu mai multă atenție la nevoile întreprinderii dvs. În plus, veți putea interacționa cu instructorul nostru mai liber, ceea ce vă va ajuta să învățați mai repede.

Descrierea cursului nostru de formare în domeniul blockchain-ului de afaceri

În masterclass-ul nostru blockchain, ne vom scufunda adânc în tehnologia blockchain și în tot ceea ce ține de această tehnologie. Cursurile noastre sunt destinate în principal directorilor și persoanelor care doresc să exploreze impactul blockchain-ului asupra industriilor lor respective și doresc să înțeleagă și să formuleze potențialii factori de risc.

Tehnologia blockchain este o forță perturbatoare de impact asupra afacerilor tradiționale. Toate aceste perturbări se desfășoară pe măsură ce tehnologia evoluează. Această tehnologie are impact asupra unei game variate de sectoare, inclusiv lanțul de aprovizionare, asistența medicală, guvernul, finanțele, comerțul, comerțul cu amănuntul și multe altele.

De aceea, acum un număr mare de lideri și directori caută resurse bune pentru a înțelege tehnologia mai eficient, astfel încât să o poată utiliza și pentru îmbunătățirea lor.

Clasa noastră de master blockchain privat conține materiale „fără puf” și oferim cunoștințe aprofundate acestor profesioniști. În plus, instructorul nostru de masterclass va acoperi fiecare temă unul câte unul într-un mod simplist, care ar fi ușor de înțeles de către oricine.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei formări blockchain pentru întreprinderi, atunci acest curs este cu siguranță pentru dvs..

Enterprise Blockchain Masterclass

Enterprise Blockchain Masterclass @ iulie 2019

Ce subiecte vor acoperi instruirea noastră în afaceri Blockchain?

Instructorul nostru va acoperi o gamă largă de subiecte, iar cu fiecare clasă pe care o va acoperi –

 • Fundamentele blockchain:

Toate fundamentele antrenamentului blockchain începând de la ce este, cum funcționează, caracteristici cheie ale tehnologiei.

 • Glosar Blockchain:

Treceți în revistă câțiva termeni importanți ai Blockchain. Trebuie să știți despre acești termeni speciali pentru a stăpâni pe deplin conceptul acestei tehnologii.

 • Istoric Blockchain:

Istoria tehnologiei și modul în care a evoluat tehnologia blockchain de-a lungul anilor.

 • Diferite tipuri de blockchains:

Trei tipuri generale de blockchain pe care le puteți utiliza în transformarea digitală, cum ar fi rețelele publice, private și federate. Mai mult, două tipuri de permisiuni – Permis și Fără permis. Instructorul nostru va compara, de asemenea, aceste rețele în cadrul formării blockchain de afaceri.

 • Transformare digitală blockchain:

Treceți peste transformarea digitală blockchain și introduceți care companii trec deja prin această transformare.

 • Contracte inteligente:

Când și unde ar trebui să le utilizați și ce industrii au cel mai mult nevoie de ele.

 • Tendințe de afaceri populare:

Tendințe comerciale actuale legate de blockchain – STOs, BAAS (Blockchain as a Service), Stablecoins și multe altele.

 • DLT-uri:

Diferite tehnologii de registre distribuite (DLT), altele decât blockchain, care merită să fie analizate.

 • Web 3.0 și Internet:

Scenarii viitoare ale blockchain-ului, cum ar fi Web 3.0 – noul internet descentralizat, IOT și multe altele.

 • Cazuri de utilizare pentru întreprinderi:

Urmăriți cazurile de utilizare a întreprinderilor blockchain și discutați despre diferitele idei de modele de afaceri pentru compania dvs..

 • Companii Blockchain pentru întreprinderi:

Treceți peste popularul blockchain de întreprindere pe care ar trebui să îl analizați și cum funcționează acestea și vă pot ajuta. Vom include în principal Hyperledger, Ethereum și Corda în cadrul cursului de formare blockchain pentru întreprinderi.

 • Studii de caz ale întreprinderii:

Diferite studii de caz ale companiilor de întreprinderi și modul în care aceste industrii diferite implementează blockchain-uri precum Retail, Government, Healthcare, Insurance și multe altele.

 • Implementări Provocări:

Există câteva provocări de implementare pe care ar trebui să le cunoașteți cu siguranță înainte de a începe. Le vom acoperi pe fiecare dintre ele temeinic.

 • Strategia POC:

Cum ar trebui să vă dezvoltați strategia POC (Proof of Concept).

 • Workshop Enterprise Blockchain:

Aici veți învăța să inovați idei noi pentru compania dvs..

 • Exerciții practice:

Exerciții practice pentru a vă ajuta să înțelegeți tot conceptul masterclassului blockchain.

Difuzor de top Blockchain

Change Healthcare, 2019

Va fi inclus materialul de curs?

Da, vom include diapozitivele prezentărilor (peste 100 de pagini) împreună cu manualul de curs pentru fiecare student care participă la masterclass-ul nostru blockchain. Mai mult, actualizăm și revizuim fiecare material al cursului pentru a vă oferi cele mai recente informații cât mai mult posibil.

Cine ar trebui să participe la Masterclass-ul Blockchain?

Blockchain-ul pentru instruire în afaceri și companii este conceput special pentru persoanele non-tehnice și tehnice care doresc să dezvolte o înțelegere puternică a întregii tehnologii blockchain și a impactului asupra întreprinderilor.

Deci, CIO, CTO, CEO, manageri de inovare, directori strategici și VP, lideri de afaceri, factori de decizie și antreprenori ar trebui să participe cu siguranță la formarea noastră corporativă.

Mai mult decât atât, instituțiile guvernamentale, organizațiile comerciale, municipalitățile sau orice fel de profesionist care se ocupă de transformarea tehnologică și industrială a organizațiilor ar trebui să încerce cu siguranță formarea noastră de business blockchain.

Certificarea finalizării

Toți participanții care participă la masterclassul privat blockchain și care finalizează atelierul blockchain întreprinderii vor primi certificatul de finalizare 101 Blockchains.

Despre instructor

Aviv Lichtigstein este un lider și antreprenor cu experiență, care are o vastă experiență în construirea produselor de nivel întreprindere utilizând inteligența artificială și Big Data. El este, de asemenea, CEO și fondator al unuia dintre cele mai importante portaluri de resurse din lume pentru blockchain – 101Blockchains.com.

Aviv este director executiv de peste 12 ani, acum are o vastă experiență în diverse domenii în care participă la roluri de afaceri, operaționale și tehnice. Mai mult, el este eficient în lansarea, creșterea și derularea de programe și proiecte folosind numeroase modele de afaceri. Cu strălucirea și inteligența lui Aviv, el a condus multe startup-uri renumite către companiile Fortune 500 spre succesul și gloriile lor.

În afară de toate acestea, Aviv arată un nivel imens de expertiză în dezvoltarea și gestionarea echipelor pentru dezvoltarea afacerilor și a produselor. Mai mult, triatletul Ironman și un călător pasionat.

Așadar, rezervați acum masterclassul nostru blockchain și învățați de la unul dintre cele mai bune din industrie.

Să ne conectăm și să aflăm cum vă putem ajuta să atrageți o nouă valoare în organizația dvs.

De asemenea, puteți completa formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me