Ați ratat cele 101 blockchain-uri de vânzare de Black Friday? Nu există absolut niciun motiv să vă faceți griji, deoarece Moș Crăciun aduce 101 Blockchains Grand Sale cu o ofertă excepțională de super economie.

Sezonul sărbătorilor a venit! Există mult spirit de sărbătoare peste tot cu Crăciunul, pe cale să sosească în câteva zile. Noi, la 101 Blockchains, suntem pregătiți să oferim oferta perfectă pentru toți cei interesați de domeniul blockchain.

Această Grand Sale va fi o oportunitate pentru toți cursanții și practicienii blockchain de a obține cele mai bune resurse de învățare blockchain la prețuri rentabile. Dacă vă întrebați la ce să vă așteptați de la vânzare, următoarea discuție vă ajută să navigați prin detaliile importante ale 101 Vânzări de Crăciun Blockchains.

Punctul culminant al celor 101 Blockchains Grand Sale 2020

Așadar, prima întrebare care vă planează în minte ar fi – ce îmi rezervă magazinul 101 Blockchains Grand Sale? Să dezvăluim! 101 Blockchains Grand Sale aduce un apartament de 40% la nivel de site. Vânzarea va începe pe 23 decembrie 2020 și va dura până pe 3 decembrie 2021. Prin urmare, Grand Sale este ocazia perfectă pentru cursanți de a se înscrie la cursurile și certificările dorite cu reduceri. Interesant este faptul că ofertele din Grand Sale se vor aplica tuturor celor 101 cursuri și certificări Blockchains.

Chiar și cursurile nou lansate vor intra, de asemenea, în sfera Grand Sale. Dacă ați ratat vânzarea de Black Friday la 101 Blockchains, atunci trebuie să profitați de această oportunitate. Vă puteți înscrie la cursurile de certificare și instruire la 101 vânzări de Anul Nou Blockchains cu o reducere de 40% la cursurile și certificările blockchain.

Reducerea de 40% va fi aplicabilă la nivel de site pe 101 Blockchains pentru toate certificările și cursurile sale de formare. Tot ce aveți nevoie este doar să utilizați codul cuponului „HAPPYDEAL” la momentul plății și veți putea beneficia de reducere. Interesant este faptul că nu există condiții prealabile sau condiții de îndeplinit pentru a face cea mai mare parte a Grand Sale la 101 Blockchains.

Nu trebuie să urmați nicio procedură complicată. Folosiți doar un cupon pentru a face economii mari!

101 Blockchains – Locul potrivit pentru a vă îndeplini aspirațiile de carieră

Dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea a 101 Blockchains pentru a vă îndeplini aspirațiile de carieră, trebuie mai întâi să citiți acest lucru. Cu atât de mulți furnizori de formare și certificare blockchain disponibili în prezent, este rezonabil să evaluați deciziile de a alege 101 Blockchain. În primul rând, 101 Blockchains este dedicat exclusiv educației și cercetării blockchain. Nu se ocupă de alte discipline tehnice, menținând astfel un accent constant pe blockchain.

Oferim o bună asigurare a celor mai bune cursuri de instruire blockchain la nivel de industrie și certificări pentru aspiranții Blockchain. Ulterior, 101 Blockchains este un nume renumit și a fost asociat cu multe companii notabile precum Cisco, Deloitte, Oracle și altele. În același timp, 101 Blockchains se bucură, de asemenea, de încrederea a peste 11.000 de practicieni blockchain de întreprindere, stabilind astfel credibilitatea. Deci, este complet rezonabil dacă doriți să valorificați uimitoarea ofertă din 101 Blockchains Grand Sale.

101 Blockchains Review-uri la una dintre cele mai de încredere platforme G2 vă vor șterge toate îndoielile. 101 Blockchains a fost numit „performant” în rapoartele G2 iarna 2021, cu un total de 7 ecusoane în rapoartele de rețea pentru furnizorii de cursuri online și raportul de rețea pentru dezvoltarea abilităților tehnice.

Obțineți avantajele 101 Blockchains Grand Sale

Acum, s-ar putea să vă întrebați despre beneficiile potențiale ale 101 Blockchains Grand Sale. Avantajele Grand Sale se extind dincolo de proeminența reducerilor. Iată câteva dintre modalitățile unice în care ofertele din timpul Grand Sale de 101 Blockchains vă pot ajuta.

 • Pregătește-te pentru certificările Blockchain la un cost redus

Instruirea online pentru certificarea blockchain-ului devine mai ușoară și rentabilă în același timp în 101 Blockchains Sale Sale. Vânzarea aduce cu 40% reducere la certificările blockchain și vă ajută să valorificați ofertele de certificare ale platformei. 101 Blockchains oferă trei certificări blockchain și cursuri de formare personalizate cu ei. Iată cele trei certificări notabile disponibile pe 101 Blockchains,

 • Professional Enterprise Blockchain certificat
 • Arhitect certificat Enterprise Blockchain
 • Expert certificat în securitate Blockchain

101 Blockchains Grand Sale vă oferă cursuri de formare de certificare la o reducere masivă. În plus, programele planificate în mod rezonabil ale cursurilor de formare de certificare pe parcursul a 4 săptămâni oferă un confort mai bun la finalizarea cursurilor. Deci, în acest Crăciun, aveți ocazia perfectă de a deveni un profesionist certificat în blockchain cu 101 Blockchains!

 • Dă-le prietenilor tăi cadoul învățării

Al doilea beneficiu important pe care îl puteți experimenta din 101 Blockchains Grand Sale este reducerea necondiționată de 40% la cursurile de formare blockchain. Dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile de blockchain, atunci acesta este momentul potrivit pentru a vă înscrie la cursurile dvs. preferate de formare blockchain. În același timp, vă puteți înscrie, de asemenea, la cursurile de formare în timpul Vânzării de Crăciun 101 Blockchains ca cadouri pentru cei dragi.

Nu există un dar mai bun decât darul învățării. Așadar, puteți prezenta prietenului dvs. un curs de formare blockchain de Crăciun sau de Anul Nou. Deoarece nu trebuie să cheltuiți o avere pe cursurile de formare în timpul vânzării de Crăciun 101 Blockchains, puteți extinde cu ușurință lista de destinatari. Iată cele 101 cursuri de instruire Blockchains la care vă puteți înscrie la o reducere de 40% la Grand Sale.

 1. Enterprise Blockchains și Managementul aprovizionării
 2. Enterprise Blockchains Șabloane acționabile & Instrumente
 3. Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

De asemenea, puteți beneficia de o reducere de 40% la următorul curs nou lansat pe 101 Blockchains,

 1. Introducere în DeFi – Curs de finanțare descentralizată
 2. Cum să vă construiți cariera în blockchain-urile pentru întreprinderi
 • Scufundați-vă în Blockchain fără îndoială

Ultimul și cel mai important beneficiu pe care îl puteți obține din 101 Blockchains Sale se referă direct la oportunitățile de învățare Blockchain. Blockchain este o tehnologie futuristă și necesită un impuls inițial în ceea ce privește învățarea pentru o implicare tot mai mare în industrie. Cu resursele de formare rentabile disponibile în Grand Sale, puteți evita orice dubii cu privire la învățarea despre blockchain.

Pregătește-te să profiți de 101 Blockchains Grand Sale

Așadar, suntem cu toții pregătiți să deschidem Grand Sale în acest an pe 23 decembrie 2020. Vânzarea va dura până la 3 ianuarie 2021 și va prezenta o reducere de 40% la nivel de site pentru toate cele 101 cursuri și certificări Blockchains. Vânzarea este o ocazie perfectă pentru a sărbători Crăciunul și Anul Nou cu darul învățării.

Pe măsură ce lumea se pregătește pentru o fază complet nouă în anul 2021, este rezonabil să ne pregătim pentru o tehnologie care va domina viitorul. Dacă doriți să aflați despre blockchain și să vă construiți cariera în acesta, atunci acesta ar putea fi momentul potrivit. Așadar, creați-vă lista de dorințe și pregătiți-vă să profitați de 101 Blockchains Grand Sale!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me