Rapoartele G2.com, Inc. Iarna 2021 au ieșit și toată lumea este încântată să afle ce a marcat. Multe companii privesc rapoartele G2 Winter 2021 dezvăluite în ultima parte a anului. Rapoartele G2 au o credibilitate considerabilă, deoarece sunt cunoscute pentru revizuirea soluțiilor de top în domeniul tehnologiei.

Suntem foarte încântați să anunțăm că 101 Blockchains au fost numiți performanți în două rapoarte de rețea, adică raportul de rețea pentru furnizorii de cursuri online iarna 2021 și raportul de rețea pentru dezvoltarea abilităților tehnice iarna 2021. Am obținut deja insigne de top în rapoartele G2 vara 2020, iar noile rezultate ale G2 ne-au sporit încrederea. Rezultatele rapoartelor arată atuurile proeminente care ne-au ajutat la progresul în servirea mai bună a clienților noștri.

Rapoartele G2 iarna 2021 și succesul nostru 

Noi, la 101 Blockchains, suntem recunoscători pentru comunitatea noastră masivă de cursanți, experți și practicanți care ne-au ajutat să realizăm acest lucru uimitor în rapoartele G2 Winter 2021. Am reușit să câștigăm 7 insigne diferite pentru 2021. Sună motivant, nu-i așa??

G2 a fost un partener de încredere în călătoria noastră de evoluție ca furnizor de cursuri online în domeniul blockchain. Rolul rapoartelor G2 în a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile pentru a satisface nevoile cursanților noștri este indispensabil. În același timp, feedback-ul utilizatorilor ne poate ajuta să înțelegem punctele noastre forte și domeniile de îmbunătățire.

Ulterior, extindem recunoștința noastră din inimă cursanților și clienților noștri pentru că au lăsat mărturii valoroase despre noi pe G2. Sprijinul clienților noștri nu numai că ne-a ajutat să câștigăm noi ecusoane 101 Blockchains G2, dar ne-a inspirat și pentru a obține un succes mai bun al clienților. Acum, să aruncăm o privire asupra realizărilor noastre în rapoartele G2 pentru iarna 2021.

  • Performanță ridicată în iarna 2021 X2

Rapoartele Grid pentru furnizorii de cursuri online iarna 2021 și Raportul Grid pentru dezvoltarea abilităților tehnice Iarna 2021 au onorat, de asemenea, 101 blockchains cu insigna „High Performer”. Insigna „Performant înalt” pentru iarna 2021 este o indicație clară a performanței noastre cu privire la diferite aspecte ale evaluărilor de satisfacție ale clienților.

În plus, reputația celor 101 insigne Blockchains G2 este susținută în egală măsură de scorul nostru din categoria performanților. 101 Blockchains a obținut un scor comparativ mai mare decât alți concurenți.

Citește și: 101 blockchains numiți performanți în raportul G2 toamna 2020

  • Cel mai performant furnizor de cursuri online pentru întreprinderi mici

Următoarea realizare a fost insigna „Înaltă performanță” din raportul Small Business Grid pentru furnizorii de cursuri online iarna 2021. Grila Small Business pentru furnizorii de cursuri online din rapoartele G2 Winter 2021 clasifică produsele pentru întreprinderi mici printre furnizorii de cursuri online.

Rapoartele Grid clasifică furnizorii în funcție de prezența pe piață și de satisfacția clienților. 101 Blockchains a reușit să concureze cu mulți alți jucători din categoria performanților superiori pentru a câștiga insigna.

  • Cele mai performante dezvoltări de abilități tehnice pentru întreprinderi mici

101 Blockchains au fost desemnați performanți în altă categorie de rapoarte G2 pentru iarna 2021 pentru dezvoltarea abilităților tehnice pentru întreprinderi mici. G2 a recunoscut în mod adecvat valoarea blockchain-ului ca o cerință importantă de abilități tehnice. Prin urmare, prezența noastră relativ nouă pe piață, cu o calitate excepțională a satisfacției clienților, ne-a adus onoare.

Sprijinul clienților noștri este crucial în extinderea serviciilor 101 Blockchains. De asemenea, recenziile lor oneste au îmbunătățit în mod constant recunoașterea 101 Blockchains. Drept urmare, 101 Blockchains pot atrage un public mai larg pe baza abilităților și competențelor lor.

  • Performant înalt în Europa

101 Blockchains au obținut insigna „High Performer” în Europa conform furnizorilor de cursuri online regionale din Europa iarna 2021. Motivul pentru care 101 Blockchains a fost numit performant în rândul furnizorilor de cursuri online din Europa, conform rapoartelor G2, este comparativ mai mare scorurile de satisfacție a clienților.

  • Ușurința de a face afaceri cu și calitatea asistenței

101 Blockchains a reușit să obțină și alte două ecusoane G2 noi în rapoartele de iarnă 2021. Indicele relației pentru dezvoltarea abilităților tehnice iarna 2021 a prezentat două ecusoane G2 –

  • Cel mai ușor de făcut afaceri
  • Cel mai bun suport

Am reușit să obținem un număr mare de scoruri în relațiile de date care cresc peste media așteptată. Această realizare a fost posibilă numai datorită sprijinului clienților noștri. Conform Indexului relației, am obținut un scor peste medie în ceea ce privește datele relației sau posibilitatea de recomandare. Mai mult, Indexul relației are în vedere și ușurința de a face afaceri și calitatea asistenței pentru scorul de relație de 101 blockchains.

Din nou, am obținut puncte mai mari comparativ cu media în ceea ce privește ușurința de a face afaceri. Scorul de 101 Blockchains în ceea ce privește calitatea asistenței a fost complet, care este cu mult peste medie. Prin urmare, o performanță generală a jucat un rol crucial în câștigarea insignelor G2 „Ușurința de a face afaceri cu” și „Calitatea asistenței”.

  • Iubirea clienților noștri

101 Blockchains a câștigat, de asemenea, o altă recompensă promițătoare și a adăugat încă o intrare în insignele 101 Blockchains G2. Recompensa suplimentară este insigna „Utilizatorii ne iubesc”. Este un indicator clar al aprecierii clienților noștri pentru ofertele noastre. G2 ne-a recompensat cu insigna „Utilizatorii ne iubesc” după ce am colectat aproximativ 20 de recenzii. În plus, am îndeplinit și condițiile pentru obținerea unei evaluări medii de 4 stele la toate evaluările.

De asemenea, puteți verifica ce spun clienții noștri despre noi Aici.

Performanță generală în rapoartele G2 iarna 2021

Rezultatele rapoartelor G2 Winter 2021 prezintă o prognoză promițătoare pentru 101 Blockchains. Până acum, suntem siguri că putem satisface nevoile clienților noștri mai bine decât oricine altcineva. Cel mai important, am reușit să ne distingem identitatea ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de certificări și cursuri Blockchain.

În același timp, rapoartele G2 arată, de asemenea, capacitatea noastră de a menține mecanisme de sprijin puternice pentru clienții noștri. În afară de punctele forte, rapoartele G2 aruncă și lumină asupra punctelor slabe ale modelului nostru de afaceri. Deci, acum aspirăm să lucrăm cu decizii în cunoștință de cauză pentru inițiativele noastre viitoare pe baza feedback-ului de la utilizatorii noștri și adăugăm și mai multe ecusoane G2 în găleată.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me