101 Blockchains a adăugat o altă etapă importantă în geanta sa cu anunțul G2.com, Inc. Rapoarte de toamnă 2020. Am obținut cu succes locul de top față de alți furnizori de curs online notabili în rapoartele G2 toamnă 2020.

Am pus mâna pe insigna „Performantului înalt” în două rapoarte de rețea, adică raportul de rețea pentru furnizorii de cursuri online toamna 2020 și raportul de rețea pentru dezvoltarea abilităților tehnice toamna 2020.

Această realizare este un indicator clar al anilor de efort și dedicație investiți în construirea a 101 cursuri de certificare și formare Blockchains. Rezultatele stabilesc reputația 101 Blockchains ca o platformă de încredere pentru educația și cercetarea blockchain. În plus, arată clar părerea clienților despre această platformă inovatoare. Rezultatul Raportului de grilă G2 pentru furnizorii de cursuri online toamna anului 2020 și a raportului de grilă pentru dezvoltarea abilităților tehnice Rapoartele de toamnă 2020 este important pentru creșterea moralului echipei la 101 blockchains.

Semnificația rapoartelor G2 toamnă 2020

Evaluarea G2 asigură cea mai importantă asigurare a credibilității prin colectarea de informații de la cursanți și întreprinderi care utilizează 101 Blockchains. Rapoartele G2 ajută la înțelegerea așteptărilor clienților de a îmbunătăți calitatea resurselor de instruire blockchain. Feedback-ul clienților este o entitate crucială în îmbunătățirea calității materialelor de educație și instruire blockchain pe 101 Blockchains. Raportul oferă oportunități pentru a obține informații despre potențialul de îmbunătățire și punctele forte ale 101 Blockchains.

Pe termen lung, durabilitatea 101 Blockchains depinde considerabil de adaptabilitatea sa la nevoile utilizatorilor. Rezultatele raportului G2 Grid pentru furnizorii de cursuri online și dezvoltarea abilităților tehnice pentru toamna anului 2020 arată în mod clar angajamentul celor 101 blockchains de a-și asculta clienții. Ca urmare, se poate asigura că clienții obțin cele mai bune niveluri de servicii. Încrederea și recunoașterea clienților prin aceste rezultate ar oferi o inspirație atât de necesară pentru satisfacerea eficientă a nevoilor clienților.

Insigna primită în Raportul de grilă G2 pentru furnizorii de cursuri online din toamna anului 2020 prezintă o satisfacție mai mare a clienților cu o prezență limitată de 101 blockchains pe piață. În timp ce insigna primită în Raportul de grilă G2 pentru dezvoltarea abilităților tehnice toamna anului 2020 arată eficiența a 101 blockchain-uri în furnizarea unei experiențe de învățare de la capăt la capăt pentru perfecționarea abilităților tehnice.

Fundație puternică pentru performanțe puternice

Angajamentul echipei din spatele fundației 101 Blockchains și-a condus performanța în rapoartele G2 toamnă 2020. Succesul 101 Blockchains rezonează cu eficiența adaptării serviciilor în funcție de nevoile clienților. Lipsa unor platforme dedicate de formare și cercetare blockchain, mulți profesioniști aspiranți se confruntă cu eșecuri în dezvoltarea carierei lor blockchain.

101 Blockchain nu numai că oferă resurse de învățare în tehnologia blockchain, ci oferă și asistență în carieră. Certificările de blockchain specifice rolului, însoțite de cursuri de formare pe 101 Blockchains, oferă oportunități viabile pentru toți profesioniștii blockchain care aspiră.

Cel mai important, concentrarea 101 Blockchains pe diferite niveluri de calificare în proiectarea resurselor de formare și a certificărilor prezintă avantaje credibile. Insignele din Raportul de grilă G2 pentru furnizorii de cursuri online și Raportul de grilă G2 pentru dezvoltarea abilităților tehnice Toamna 2020 ca furnizor de curs online de înaltă performanță de încredere oferă un adevărat testament al încrederii multor cursanți din 101 blockchains.

G2 vara 2020 raportează 101 blockchains numiți ca curs online cu performanțe ridicate

Un performer de top din diferite perspective

101 Blockchains este, de asemenea, mândru că a performat în mod excepțional în diferite aspecte ale satisfacției clienților și a configurării și asistenței în Raportul de grilă G2 toamnă 2020 pentru furnizorii de cursuri online și Raportul de grilă pentru dezvoltarea abilităților tehnice. Raportul plasează ratingul a 101 Blockchains peste ratingul mediu în îndeplinirea cerințelor clienților, cu certificare de înaltă calitate Blockchain și cursuri de formare.

De asemenea, 101 Blockchains au reușit să obțină evaluări uimitoare peste media în ceea ce privește calitatea asistenței, ușurința de configurare și ușurința de administrare. Clienții au acordat, de asemenea, ratinguri ridicate pentru 101 Blockchains în ceea ce privește ușurința administrării și calitatea asistenței. Cel mai important dintre toate insignele din două categorii indică capacitatea a 101 Blockchains de a asigura satisfacția clienților cu prezența redusă pe piață.

De asemenea, puteți arunca o privire la recenziile diferiților clienți despre 101 Blockchains Aici!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me