S-a instalat deja spiritul de cumpărături de sărbători? Dacă sunteți dornici să profitați la maximum de weekendul de cumpărături din acest an după Ziua Recunoștinței, atunci 101 Blockchains au exact ceea ce trebuie pentru dvs. în magazin. Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că puteți obține oferte uimitoare la cursurile și certificările noastre cu 101 Blockchains Black Friday Sale. 101 Blockchains a schimbat jocul în educația și cercetarea blockchain, cu sprijinul experților din industrie.

Anul acesta, am vrut să oferim clienților noștri ceva special pentru a prețui și a profita la maximum de vacanța lor. Alegeți să cumpărați unul pentru dvs. sau ca cadou pentru prietenii dvs.; 101 cursuri și certificări Blockchains au o valoare interesantă pentru toți. Permiteți-ne să vă arătăm detaliile vânzării noastre de Black Friday din acest an și ce puteți obține cu investițiile dvs. valoroase.

101 Blockchains Grand Sale a revenit și va rămâne valabilă din 23 decembrie 2020 până în 3 ianuarie 2021. Utilizați cuponul FERICIT și obțineți o reducere de 40% la cursurile și certificările Blockchain Blockchain 101.

Semnificația Zilei Recunoștinței și a Vinerea Neagră

Înainte de a ne deplasa către descrierea 101 Blockchains Black Friday Sale, să reflectăm la specialitatea Ziua Recunostintei și Black Friday. După cum sugerează și numele, Ziua Recunoștinței este acea perioadă a anului care necesită extinderea unui semn de recunoștință. Cu sezonul de Crăciun la doar o lună distanță, Ziua Recunoștinței anunță faza timpurie a sărbătorilor!

Familiile care se adună într-un singur loc, împărtășesc cina somptuoasă la o masă și schimbul de cadouri au fost întotdeauna principalele momente importante ale Ziua Recunoștinței. A doua zi de Ziua Recunoștinței poartă titlul de „Vinerea Neagră”, intenționând probabil să arate melancolia după o zi festivă. Cu toate acestea, ziua „Black Friday” are mai mult decât pare superficial.

Vinerea Neagră poartă mult mai multe promisiuni în contrast cu semnificația sa omonimă. Vinerea Neagră marchează începutul weekendului de vacanță și însoțește numeroase oferte atractive și reduceri de la diverse magazine. Giganții cu amănuntul intră în joc cu reduceri imense și oferte profitabile, iar noi suntem și în acest an.

Există puțin loc pentru a ignora astfel de oferte odată cu sfârșitul de săptămână, iar tendința de Black Friday s-a acumulat treptat de-a lungul anilor. În afară de magazinele cu amănuntul, multe magazine de comerț electronic și platforme de învățare electronică au prins tendința. Drept urmare, puteți găsi multe vânzări de Black Friday pe site-urile web ale furnizorilor de cursuri online.

Interesant este că surprizele cu Black Friday Sale nu se opresc decât până luni corespunzătoare. Bucuria cumpărăturilor continuă în weekend și durează până luni, stabilind astfel tendința Cyber ​​Monday. Deci, începând de la Ziua Recunoștinței și continuând cu Vinerea Neagră în weekend până luni, cumpărătorii pot avea o petrecere de gală.

Consultați acum 101 certificări Blockchains și cursuri de formare!

101 Blockchains Reducere Black Friday

101 Blockchains a introdus anul acesta vânzările de Black Friday pentru sărbătorirea spiritului Ziua Recunoștinței și a cumpărăturilor de sărbători. Fiind un renumit furnizor de e-learning în tehnologia blockchain, 101 certificări și cursuri Blockchains sunt foarte populare printre entuziaștii Blockchain.

Cu toate acestea, dacă v-ați amânat planurile de a achiziționa 101 cursuri Blockchains și certificări, atunci 101 Blockchains Black Friday Sale este cea mai bună pentru dvs. Cel mai interesant punct culminant al vânzărilor de Black Friday a 101 Blockchains este că începe mai devreme și durează mai mult.

Începem vânzările de Black Friday cu două zile înainte de Ziua Recunoștinței (26 noiembrie), adică pe 24 noiembrie și va continua până la o zi după Cyber ​​Monday (30 noiembrie), adică 1 decembrie.

Am vrut ca clienții noștri să evite graba și să-și ia propriul timp pentru a-și alege resursele de învățare preferate. Vă puteți așeza pe laptopuri sau telefoane și puteți lua decizii bine gândite cu privire la cursurile de formare și certificările pe care le doriți cu tot timpul suplimentar.

Ce veți obține în 101 Blockchains Red Black Friday?

Vom oferi o reducere fixă ​​de 40% la toate certificările și cursurile noastre de formare în vânzarea noastră de Black Friday din acest an. 101 Blockchains s-a străduit în permanență să introducă noi resurse de învățare pentru a ajuta practicienii blockchain-ului de întreprindere și profesioniștii aspiranți în blockchain în dezvoltarea abilităților.

Lipsa comparativă a furnizorilor de educație și certificare blockchain creează eșecuri pentru a afla mai multe despre diferite specializări în blockchain. Cu toate acestea, ne-am ocupat cu succes de încrederea a peste 11.000 de profesioniști în blockchain-uri de întreprinderi cu sortimentul nostru divers de cursuri de formare și certificări. În Black Friday Sale, vă aducem o reducere incitantă de 40% la următoarele certificate,

  • Certificare certificată Enterprise Blockchain Professional (CEBP)
  • Certificare certificată Blockchain Security Expert (CBSE)
  • Certificare certificată Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

De asemenea, puteți obține o reducere de 40% la toate următoarele 101 cursuri de formare profesională blockchain Blockchain,

  • Enterprise Blockchains și Supply Chain Management
  • Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială
  • Enterprise Blockchains Șabloane și instrumente acționabile

De asemenea, avem vești bune pentru clienții noștri că oferim o reducere de 40% la cursurile noastre recent lansate. Puteți aplica reducerea interesantă de Black Friday la următoarele cursuri noi pe care le-am lansat recent,

  • Cum să vă construiți cariera în blockchain-urile pentru întreprinderi
  • Introducere în DeFi – Curs de finanțare descentralizată

În plus, vă puteți înscrie, de asemenea, la cursul nostru gratuit de formare Enterprise Blockchains Fundamentals, ca de obicei, pentru a începe călătoria dvs. de formare blockchain.

Importanța crescândă a tehnologiei blockchain a adus o revoluție proeminentă în certificarea și formarea tehnologică. Vrem să ne ajutăm comunitatea de cursanți și practicieni de blockchain de întreprindere să valorifice oportunitățile de carieră emergente ale blockchain-ului. Tranzacțiile de Black Friday pentru 101 Blockchains ar sprijini oamenii care doresc soluții eficiente din punct de vedere al costurilor pentru educația și instruirea blockchain.

Cuvinte finale

101 Blockchains Black Friday Sale este inițiativa noastră unică de a promova educația și instruirea blockchain. În acest sezon de cumpărături de sărbători, dorim să extindem resursele noastre de formare și certificările la numărul maxim de cursanți. Experți renumiți din industrie elaborează resursele noastre de învățare cu ani de experiență în practica blockchain și diverse proiecte de întreprindere.

Prin urmare, putem oferi asigurarea unor platforme ideale pentru dezvoltarea abilităților dvs. de blockchain. Ofertele de Black Friday pentru 101 Blockchain vă oferă, de asemenea, mult timp să vă gândiți înainte de a cumpăra. Clienții își pot evalua cu atenție toate opțiunile înainte de a finaliza alegerea cursurilor sau certificărilor pe care doresc să le cumpere. Deci, setați-vă ceasurile și pregătiți-vă pentru oferte uimitoare de Black Friday pe 101 Blockchains chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me